Volvo On Call

Ha kontroll överallt.

Volvo On Call

Ha kontroll överallt.

Volvo On Call

Ha kontroll överallt.

Gör vardagen lite mindre komplicerad

Volvo On Call är vår smartphone-app med många smarta lösningar som gör att du kan ha koll på bilen ute på vägarna. Det är vårt sätt att göra din vardag lite mindre krånglig.
Lås och lås upp
Lås och lås upp bilen med fjärrstyrning, vart du än är. Du kan även kontrollera om fönster och dörrar är öppna eller stängda.
Klimatkontroll
Förvärm eller kyl ner kupén när bilen står parkerad, med smarta fjärrstyrda lösningar.
Skicka resmålet
Skicka resvägen och resmålet till bilens navigationssystem innan du sätter dig i bilen.
Körjournal
Logga start- och slutpunkter, körsträcka, tid samt bränsleförbrukning och ladda ned detaljerade data till Excel eller CSV-format.

Nödsituationer och support

Om du och din Volvo någonsin behöver assistans på vägen kommer Volvo On Call vara där för att ge dig stöd - även om du inte kan ringa för hjälp - oavsett var du är.
Assistans vid vägkanten
Tryck på Volvo On Call-knappen eller använd mobilappen för att tala med en operatör som kan skicka assistans till din GPS-position.
Akut support
Tryck på SOS-knappen om du behöver omedelbar hjälp i en nödsituation.
Automatiskt krocklarm
När en kollision registreras så meddelar din Volvo en operatör, som kan kontakta fordonet och vid behov sända akut hjälp.
Stöldvarning och spårning
Med hjälp av GPS-positionering och GSM-teknik fungerar Volvo On Call som ett verktyg om du utsätts för bilstöld och samtidigt din hjälp i nöden om du inte har tillgång till dina bilnycklar.

Kompatibilitet

För att du ska kunna använda Volvo On Call-appen behöver din bil vara fabriksutrustad med Volvo On Call, modellår 2012 och senare. Beroende på vilken Volvo-modell du har kan de tillgängliga funktionerna skilja sig.

Lägg till Volvo On Call

Lägg till en Volvo On Call-prenumeration till din nya Volvo och aktivera en rad användbara funktioner och möjligheter som du kan kontrollera med din smartphone, wearable eller iPad.

Om du äger en Volvomodell från 2012 eller senare kan det finnas möjlighet att lägga till en Volvo On Call-prenumeration. Kontakta oss för mer information.

Förläng ditt abonnemang

Behöver du förlänga eller återaktivera ditt Volvo On Call-abonnemang? Du kan antingen köpa förlängningen via oss eller direkt i Volvo On Call-appen.

Du kan också köpa eller förlänga abonnemang på webben i Accessories Webbshop. Se till att ha bilens VIN-nummer nära till hands.

Support

Om du behöver hjälp med att komma igång med Volvo On Call, skapa ditt app-konto eller något annat så kan du besöka vår supportsektion och hitta de svar du behöver.