Nya Volvo V60

Skydda det som är
viktigt för dig

Nya Volvo V60 är framtidens herrgårdsvagn.

Nya Volvo V60

Skydda det som är
viktigt för dig

Nya Volvo V60 är framtidens herrgårdsvagn.

Nya Volvo V60

Skydda det som är
viktigt för dig

Nya Volvo V60 är framtidens herrgårdsvagn.

Bygg din Volvo

Precis som du vill ha den

I Bygg din Volvo kan du anpassa din Volvo V60 precis som du vill ha den. Här finns alla tillval och all utrustning som går att välja.
Volvo V60 D3 Momentum Edition
Från ca 317 900 kr

Rymlig och flexibel

Lastutrymmet är rymligt och lättlastat utan tröskel. Det rymmer hela 529 liter, helt i klass med gamla V70. Med fällt ryggstöd får du ett plant lastgolv som är 182 centimeter långt och 100 centimeter brett.

Kapacitet last och släp

Volym (baksäte upprätt/fällt): 529/1441 liter
Längd (baksäte upprätt/fällt): 103/182 cm
Bredd: 111 cm
Max. släpvagnsvikt: 2000 kg

Intelligenta features för ett enklare liv

Volvo V60 är laddad med smart och lättbegriplig teknik som gör din vardag enklare och behagligare. Du håller dig uppkopplad, kan enkelt njuta av din favoritmusik och mycket mer.
Bilen i mobilen
Volvo On Call ger dig tillgång till din bil i mobilen. Öppna och lås dörrarna, starta värmaren och se hur mycket bränsle du har kvar. Du får dessutom en automatisk körjournal.
Smartphone Integration
Med Apple CarPlay™ och Android Auto™ integrerar du din telefon i bilens pekskärm och kan enkelt lyssna till musik, nyheter och ljudböcker via dina favoritappar.
Ljud i världsklass
Att lyssna på musik i nya V60 är en ren njutning – oavsett vilket ljudsystem du väljer. Vårt toppsystem som vi utvecklat tillsammans med Bowers & Wilkins är av yttersta världsklass.

Intellisafe

Högsta säkerhet som standard

Säkerhetsnivån i Volvo V60 är högsta möjliga, som standard. Du ska inte behöva göra tillval för att åka säkert. Förutom krockskydd med säkerhetsbur och airbags får du med Volvo V60 de mest avancerade funktionerna för att undvika olyckor.
Minska risken för viltolyckor
Large Animal Detection hjälper dig upptäcka och undvika kollision med stora djur på och invid vägen.
Backa med ögon i nacken
Cross Traffic Alert varnar och kan bromsa om du riskerar att bli påkörd när du backar ut från en parkering eller runt ett hörn.
Rätt fart, rätt avstånd och mitt i filen
Om du aktiverar Pilot Assist håller V60 din önskade fart och anpassar sig även till trafikrytmen. Mild styrassistans hjälper dig hålla dig mitt i filen.

Lyssna på Volvo

Musiken i Volvos reklamfilmer är skapad i samarbete med några av Sveriges mest kreativa och framgångsrika musiker. Nu finns alla låtarna samlade i en spellista på Spotify. Made by Sweden.